Konserter


Ensemble Ylajali feirer 10-årsjubileum i 2018

Konsert i Bodin kirke onsdag 23. mai kl. 20.00

Ensemble Ylajali besøker Lofoten

lørdag 26. mai: Svolvær kirke kl. 13.00

lørdag 26. mai: Trevarefabrikken i Henningsvær kl. 19.00

 

Konserter i Salten, mars 2018:

Sulitjelma kirke: Lørdag 17. mars kl. 18.00

Adde Zetterquist kunstgalleri: Søndag 18. mars kl. 18.00

Noe av det aller hyggeligste vi har gjort i løpet av våre ti første syngende år, har vært å besøke små og store steder i distriktet vi tilhører. Derfor vil vi reise litt hit og dit i landsdelen vår dette jubileumsåret, og synge for trofaste og nye tilhørere. Pål-Are Bakksjø er den dirigenten vi har samarbeidet tettest og lengst med, så det er en stor glede å ha ham med som musikalsk leder for alle prosjektene og konsertene våre dette året.

Med Ragnhild Helena Hansen på fløyte, egne solister, og Pål-Are Bakksjø både foran kor og bakom piano, kan vi love en stemningsfull og vital konsert, med et repertoar som byr på noe for en hver smak.

BODØ 200 ÅR!

Fredag 20. mai, Stormen konserthus
Ensemble Ylajali er en av flere som skal bidra under den store bursdagsforestillingen i forbindelse med Bodø bys 200 årsjubileum!

KONSERTHELG!

Søndag 12. juni, Kraftfestivalen i Sørfold
Ensemble Ylajali avslutter semesteret med øvings-/konserthelg 10.-12. juni. Blant annet skal vi synge på Kraftfestivalen i Sørfold. Der skal vi fremføre «Dvergmål», nykomponert musikk skrevet av festivalprofil Rakel Nystabakk. I tillegg blir det en sannsynligvis en konsert i Bodø-området samme helgen. Mer informasjon kommer!

KONGELIG BESØK I BODØ!

Søndag 19. juni, Stormen bibliotek
Ensemble Ylajali har fått et ærefullt oppdrag før vi tar sommerferie. Vi skal få bidra når kongeparet kommer til byen i juni. Det setter vi stor pris på!